dijous, 17 de juliol del 2008

La festa Major ja esta aquí!

Les diferents colles de Sant fost ja estan calentant motors, les diferents colles es reuneixem per preparar els diferents actes i proves de la fetsa major d'enguany,i on la colla cotxina es prepara per defensar el seu titol de guanyadors de l'any passat!
Tot i que aquest any i haurà novetats a les proves que done lloc a la rivalitat "intercolles" , continuaran les proves de més èxit de l'nay passat com la gynkama collera del diumenge, la prova sorpresa de dissabte nit al descans de l'orquesta tarantela, el concurs de paelles, la pintada del carrer sant Isidre, el disseny del cotxí toro i el esperat encierro collero.
D'altre banda apareixen noves implicacions com l'acte solidari de les colles, amb la recaptació de sang, on totes les colles participaran agermanades per una sola causa, o be la prova de la passada del ou, que aquest any agafarà un paper mes important degut a la gran espectació que va causar la ultima festa.
Una altre novetat es el concert de dijous a la nit després dels focs en el que actuaran whiskins, made in china i un altre grup local!
Ens veiem a la festa!
Amunt Cotxins!