dilluns, 26 de maig del 2008

Les Colles a la XI caminada de Sant Fost


Doncs després de rumiar-ho molt i tot que no era una acte oficial en el que participarien les colles de sant fost, l'organització de la caminada va detectar membres de dos de les colles infiltrats en la caminada. Evidentment detectar la seva presencia era molt fàcil degut a les seves samarretes tan visibles, us deixem prova...
Centenars de caminaires sota la pluja
L'onzena edició de l'activitat organitzada per l'Agrupament Escolta Galzeran i el Grup de Dones Hedera va ser un èxit de participació malgrat la pluja que va remullar els centenars de participants en l'activitat programada dins el Maig Viu.
La pluja no va aturar centenars de persones que van participar en l’onzena edició de la caminada popular de Sant Fost, organitzada per l’AE Galzeran i el Grup de Dones Hedera. Malgrat el cel amenaçador i el vent que bufava a dos quarts de 8 del matí, la plaça de la Vila es va omplir amb caminaires provistos de paraigües i capel·lines, que van recórrer els 10 quilòmetres pels boscos de Sant Fost i Martorelles en un temps gairebé rècord. El circuit, en què es van instal·lar diversos punts d'avituallament, va passar per la font del Ca. Els efectius de Protecció Civil només van haver d’atendre una participant que va ser evacuada a la plaça de la Vila.